Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 315 hoteluri

Kolymbari, Grecia Vezi locatia pe harta

Complexul Aphea Village armonizeaza perfect cu mediul inconjurator si va ofera o ambianta placuta de relaxare si echilibrareSituat intr-o zona linistita complexul ofera oaspetilor sai apartamente cu intrari separate pentru a oferi comfortul si intimi . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelHotel situat la 76 km de aeroportul orasului Heraklion la 65 km de Chania la 15 km de centrul orasului Rethymno orasul vechi pe malul marii pe faleza Statia de autobuz este situata la 300 m de hotel Renovarea hotelului a avut loc . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelSituat la 80 km de aeroportul Heraklion la 65 km de orasul Chania in centrul vechi al orasului Rethymno Statie de autobuz la 250 m distanta de hotel Constructia hotelului a fost facuta in epoca venetiana in mijlocul secolului a . . .

Rethymnon, Grecia

Descriere hotelSituat in orasul Rethymno la 80 km de aeroportul din Heraklion la 60 km de orasul Chania la 200 m de plaja Statia de autobuz se afla vis-a-vis de hotel Construit in anul 1984 ultima renovare a avut loc in iarna anului 2015 Hotelul a . . .

Rethymnon, Grecia

Descriere hotelSituat la 80 km de aeroportul Heraklion la 65 km de orasul Chania in centrul vechi al orasului Rethymno Statia de autobuz este la 150 m distanta de hotel Vila antica datata cu secolul XIX care a fost complet renovata in anul 2010 Su . . .

BALI, Grecia

Descriere hotelSituat la altitudine la 15 km de localitatea Bali la 45 km de aeroportul din Heraklion la 30 km de orasul Rethymno Statia de autobuz se afla la 1 km de hotel Construit in anul 2010 ultima renovare a avut loc in anul 2015 Hotelul are . . .

VLYCHADA, Grecia

Descriere hotelVila Aleva este situata in satul Vlikhada la 1 km de statiunea Bali la 52 km de aeroport Casa veche de piatra realizata in stil cretan a fost construita in anul 1850 ultima renovare a avut loc in anul 2002 suprafata totala 750 m2 de l . . .

Rethymnon, Grecia

Descriere hotelHotelul nu accepta turisti sub 16 ani Situat la 75 km de aeroportul Heraklion la 6 km de orasul Rethymno in apropierea localitatii Platanias pe malul marii Statia de autobuz se afla la 100 m distanta de hotel A fost construit in . . .

BALI, Grecia

Descriere hotelSituat la 47 km de aeroportul Heraklion la 32 km de orasul Rethymno in statiunea pitoreasca Bali pe malul marii Statia de autobuz este la 15 km de hotel pe strada principala Construit in anul 1991 renovat complet in anul 2010 Hotelu . . .

BALI, Grecia

Descriere hotelSituat la 50 km de aeroportul din Heraklion la 30 km de orasul Rethymno in statiunea pitoreasca Bali Statia de autobuz se afla la 800 m de hotel pe strada principala Construit in anul 1997 ultima renovare a avut loc in anul 2017 Hot . . .

Panormo

Descriere hotelVilele Ortansia si Peonia sunt 2 cladiri identice cu 2 nivele situate una langa cealalta in localitatea Panormo la 18 km de Rethymno si la 20 km de aeroportul orasului Heraklion Suprafata totala 145 m2 decorate in stil traditiona . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelSituat in centrul orasului Rethymno la 80 km de aeroportul orasului Heraklion la 100 m de centrul istoric la 350 m de plaja Statia de autobuz este la 50 m distanta de hotel A fost construit in anul 1980 Ultima renovare a avut loc in an . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelSituat in orasul Rethymno la 80 km de aeroportul din HeraklionStatia de autobuz se afla la 200 m de hotel Construit in anul 1988 ultima renovare a fost realizata in iarna anului 2008 bar si piscina partial receptia Hotelul are o cladi . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelComplex de vile Okeanides este situat in localitatea Bali la o mica altitudine 35 km de aeroportul orasului Heraklion Complex nou compus din 4 vile Elektra Kalipso Dioni и Pitho Toate vilele au vedere la mare si piscina individuala . . .

Chania, Grecia

Descriere hotelSituat la 80 km de aeroportul Heraklion la 5 km de Rethymno Statia de autobuz se afla vis-a-vis de hotel Construit in anul 1986 ultima renovare a avut loc in anul 20017 Suprafata totala este de 4000 m2 Hotelul are 10 cladiri In tot . . .