Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii hotel:
l Amplasat pe faleza statiunii si pozitionat perpendicular pe tarm, Hotel Victoria Mamaia se bucura de o pozitie privilegiata care va permite sa admirati atat marea, cat si lacul.
l Hotelul dispune de doua restaurante complet modernizate si renovate, Locanda ( capacitate de 100 locuri si serveste preparate culinare cu specific international.) si Victoria (capacitate de 550 locuri, din care 450 locuri sunt disponibile in salonul interior, iar alte 100 pe terasa cu vedere la mare si in gradina de vara), sala de conferinte, terasa cu vedere la mare, parcare proprie -contra cost,internet.
l Hotel Victoria Mamaia are una dintre cele mai moderne si generoase plaje private din statiune. Plaja, denumita Azzura Beach, dispune de paza privata si dispune de 800 de sezlonguri cu umbrela si masuta proprie, 10 baldachine, doua terenuri de volei, un teren de fotbal si doua cabine de schimb. In fiecare zi, plaja Hotelului Victoria este insufletita de programe de muzica si animatie iar pentru copii exista doua locuri de joaca;
l Hotelul dispune de 330 spatii de cazare structurate astfel: 322 camere duble si 8 apartamente prevazute cu aparat de aer conditionat, TV- cablu, minibar, baie cu cabina de dus si telefon. Cu exceptia camerelor de la parter si etajul 1, toate spatiile de cazare din cadrul Hotelului Victoria sunt prevazute cu balcon din care puteti admira atat marea, cat si lacul Siutghiol.
l Serviciile de masa sunt in sistem All Inclusive si Demipensiune, sau pachete turistice cu mic dejun.
In perioada 01.07-13.07.2018 si 21.08-31.08.2018 se vor valorifica pachete cu minim demipensiune. In perioada 13.07-20.08.2018 se vor valorifica doar pachete cu all inclusive. Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune si all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestui acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant, bar , plaja. Supliment demipensiune = 75 lei/persoana / zi ; Supliment all inclusive = 115 lei/persoana / zi;
l Facilitati copii : 2 adulti si un copil cu varsta intre 0-9.99 ani, copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar;daca solicita pat, va achita 40% din pachetul achiziotionat de adult; 2 adulti si un copil cu varsta intre 10-18 ani, copilul va achita 70% din pachetul achiziotionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar; 2 adulti si 2 copii ( primul cu varsta intre 0-9.99 ani , al doilea copil cu varsta intre 10-18 ani); primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea copil va achita 70% din pachetul achiziotionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar; 2 adulti si 2 copii cu varste intre 0-9.99 ani , primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea copil va achita 40% din pachetul achiziotionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar; 2 adulti si 2 copii cu varste intre 10-18 ani , primul copil va achita 70% din pachetul achiziotionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar;iar al doilea copil va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar; Al 3 lea adult va achita 80% din pachetul achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar.
l Capacitatea maxima a unei camere duble este : Maxim 3 adulti si un copil 0-9.99 ani se asigura pat suplimentar pentru al treilea contra cost, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar ; Maxim 2 adulti si 2 copii.Copiii vor achita conform facilitatilor de mai sus; Pentru a beneficia de aceste facilitati, se prezinta la receptie certificatul de nastere al copilului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie