Charter Regiunea Atena - Brown Kubic, a member of Brown Hotels, cu plecare din Bucuresti

G─âzduit intr-o cl─âdire industrial─â cu o fa╚Ťad─â din o╚Ťel ╚Öi sticl─â, Kubic Athens este un hotel situat in┬ácentraul Atenei. Combinand tehnologia de ultim─â or─â ╚Öi confortul modern, hotelul ofer─â camere elegante, cu WiFi gratuit de mare vitez─â ╚Öi tablete. Proprietatea are un bar modern deschis nonstop.

Dotate cu ferestre din podea pan─â in tavan ╚Öi decorate in nuan╚Ťe de verde deschis ╚Öi gri, toate camerele de la Kubic Athens sunt echipate cu un LG Smart TV de 43 inch, porturi USB, telefon VoIP ╚Öi ferestre izolate fonic. Tableta din camer─â permite oaspe╚Ťilor s─â controleze temperatura ╚Öi iluminatul din camer─â. B─âile moderne au du╚Ö cu efect de ploaie, articole de toalet─â gratuite de marc─â ╚Öi usc─âtor de p─âr.

Facilit─â╚Ťile suplimentare includ 2 computere Apple Mac pentru uzul oaspe╚Ťilor, o sal─â de conferin╚Ťe ╚Öi WiFi de mare vitez─â gratuit in intreaga proprietate.

Oaspe╚Ťii se pot bucura de arome s─ân─âtoase, organice, cafea ╚Öi b─âuturi de la barul din incint─â, in timp ce sunt disponibile ╚Öi gust─âri la pachet.

Pia╚Ťa Omonia este la 500 de metri de Brown Kubic, membru al Brown Hotels, iar sta╚Ťia de metrou Metaxourgio se afl─â la 4 minute de mers pe jos. Aeroportul Elefth├ęrios Veniz├ęlos este la 35 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Brown Kubic, A Member Of Brown Hotels, Atena, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate