Charter Rhodos - Asterias Bay Hotel-Theologos, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel se afl─â la c├ó╚Ťiva metri de plaja cu nisip, ├«ntr-o zon─â central─â la Theologos.

Dot─âri

Aceast─â unitate dispune de un lift ╚Öi de o recep╚Ťie. Clien╚Ťilor hotelului le stau la dispozi╚Ťie un seif, un spa╚Ťiu cu televizor, o sal─â de jocuri ╚Öi o sp─âl─âtorie de tip self-service. ├Än spa╚Ťiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofer─â clien╚Ťilor acces (gratuit) la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cump─ârate la supermarket. Unitatea de cazare are o gr─âdin─â frumoas─â ╚Öi un loc de joac─â. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu ├«l pot parca gratuit ├«n parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condi╚Ťionat ╚Öi sistemul de ├«nc─âlzire creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â ├«n camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce ofer─â mai mult spa╚Ťiu de odihn─â ╚Öi relaxare pe timpul ╚Öederii. Lucrurile de valoare pot fi p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ├«ntr-un seif. Camerele au ╚Öi un frigider. Echiparea este completat─â de acces la internet, un telefon ╚Öi un televizor. ├Än baia dotat─â cu un du╚Ö ╚Öi o cad─â exist─â un usc─âtor de p─âr.

Sport/divertisment

├Än piscina exterioar─â clien╚Ťii g─âsesc ├«mprosp─âtare ╚Öi ├«nviorare. De asemenea, exist─â o zon─â de sc─âldat amenajat─â pentru copii. O cad─â cu hidromasaj ├«mbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul ofer─â for╚Ťe noi ├«ntre reprize. ╚śezlongurile ╚Öi umbrelele garanteaz─â ore odihnitoare. Cei ce vor s─â fac─â mi╚Öcare pot alege ├«ntre tenis, boccia ╚Öi volei de plaj─â. Hotelul le ofer─â iubitorilor de sport ╚Öi multe activit─â╚Ťi ├«n interior, ╚Öi anume o sal─â de fitness, tenis de mas─â, biliard, un joc de darts ╚Öi aerobic. Oferta de relaxare a unit─â╚Ťii de cazare cuprinde un spa, o saun─â ╚Öi o baie de aburi. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant st─â la dispozi╚Ťie. La centrul de cazare se ofer─â spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un pr├ónz ╚Öi o cin─â stau la dispozi╚Ťie pentru toate poftele. Locul de cazare ofer─â un sortiment de b─âuturi alcoolice ╚Öi nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Asterias Bay Hotel-Theologos, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate