Charter Zakynthos - Astir Beach Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel este amplasat la cam 8 km de centrul orașului Laganas.

Dot─âri

Hotelul cu un lift dispune de 83 de camere. Personalul prietenos v─â st─â la dispozi╚Ťie la recep╚Ťia din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilit─â╚Ťile cuprind urm─âtoarele servicii: o camer─â de bagaje ╚Öi un seif. In zonele comune, clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o man─â de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodit─â╚Ťi pentru persoanele in scaun cu rotile. O gr─âdin─â ofer─â mai mult spa╚Ťiu pentru relaxare ╚Öi odihn─â in aer liber. Printre celelalte facilit─â╚Ťi ale unit─â╚Ťii de cazare se num─âr─â un spa╚Ťiu cu televizor. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea hotelului. Printre alte servicii se g─âsesc un serviciu de apel de trezire, un serviciu de sp─âl─âtorie, un coafor ╚Öi un medic de la hotel.

Locul de cazare

Un aparat de aer condi╚Ťionat ╚Öi un sistem de inc─âlzire creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â in camere. In majoritatea spa╚Ťiilor de cazare clien╚Ťii beneficiaz─â de vedere spre mare de pe balcon sau de pe teras─â. Clien╚Ťii pot dormi confortabil pe un pat dublu. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Echiparea de baz─â cuprinde de asemenea ╚Öi un frigider. Clien╚Ťii au parte de mai mult confort ╚Öi datorit─â setului de c─âlcat. Echiparea este completat─â de un telefon, canale prin satelit ╚Öi WiFi (gratuit). In baia dotat─â cu un du╚Ö ╚Öi o cad─â exist─â un usc─âtor de p─âr. Articolele de cosmetic─â creeaz─â un confort deosebit in b─âi. De asemenea, stau la dispozi╚Ťie camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Piscina exterioar─â cu zon─â pentru copii se potrive╚Öte perfect pentru odihn─â activ─â ╚Öi antrenament acvatic constant. B─âuturile r─âcoritoare de la barul piscinei/snack-bar ╚Öi relaxarea agreabil─â in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bun─â dispozi╚Ťie iubitorilor de ap─â. ╚śezlongurile confortabile ╚Öi umbrelele r─âcoritoare a╚Öteapt─â pe terasa insorit─â. Diverse oferte garanteaz─â distrac╚Ťie, ca de exemplu hidrobiciclet─â, canoe, scufund─âri subacvatice, un spa ╚Öi terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant st─â la dispozi╚Ťie. Locul de cazare ofer─â o serie larg─â de posibilit─â╚Ťi de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune ╚Öi regim all inclusive. Se ofer─â micul dejun, pranzul ╚Öi cina. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispozi╚Ťie gust─âri. Hotelul ofer─â un sortiment de b─âuturi alcoolice ╚Öi nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Astir Beach Hotel, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate