Charter Zakynthos - Astir Palace Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Hotelul la plaj─â ofer─â un mediu ideal atat pentru oameni de afaceri cat ╚Öi pentru familii ╚Öi se afl─â la o scurt─â plimbare fa╚Ť─â de centrul ora╚Öului Laganas. Cel mai apropiat aeroport este Zakynthos (ZTH), distan╚Ťa este de aproximativ 4 km.

Dot─âri

Clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie 118 camere intr-o cl─âdire principal─â cu 3 etaje ╚Öi o cl─âdire auxiliar─â cu 2 etaje. Personalul prietenos v─â st─â la dispozi╚Ťie la recep╚Ťia din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Servicii ca o camer─â de bagaje, un seif ╚Öi un schimb valutar contribuie la o ╚Öedere confortabil─â. In spa╚Ťiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o man─â de ajutor la planificarea excursiilor. Exist─â un lift ╚Öi facilit─â╚Ťi pentru persoanele in scaun cu rotile. O gr─âdin─â ofer─â mai mult spa╚Ťiu pentru relaxare ╚Öi odihn─â in aer liber. Printre celelalte facilit─â╚Ťi ale hotelului se num─âr─â un spa╚Ťiu cu televizor. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea unit─â╚Ťii de cazare. Printre alte servicii se g─âsesc asisten╚Ť─â medical─â, un serviciu de apel de trezire, un coafor ╚Öi o sp─âl─âtorie de tip self-service. C─âl─âtorii activi care ar dori s─â descopere zona pe biciclet─â vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete.

Locul de cazare

In camere exist─â un aparat de aer condi╚Ťionat. In majoritatea spa╚Ťiilor de cazare clien╚Ťii beneficiaz─â de vedere spre mare de pe balcon sau de pe teras─â. Camerele au un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi p─âstrate in siguran╚Ť─â intr-un seif. Mai sunt disponibile ╚Öi un frigider ╚Öi un minifrigider. In plus, exist─â un telefon cu apelare direct─â, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio ╚Öi WiFi (contra cost). In baia dotat─â cu un du╚Ö ╚Öi o cad─â exist─â un usc─âtor de p─âr. De asemenea, stau la dispozi╚Ťie camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie f─âr─â bariere.

Sport/divertisment

In timp ce adul╚Ťii inoat─â in piscina exterioar─â, copiii se distreaz─â de minune in bazinul cu ap─â de mic─â adancime. ╚śezlongurile ╚Öi umbrelele de soare invit─â la odihn─â pe terasa. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garanteaz─â distrac╚Ťie, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, c─âl─ârie, scufund─âri subacvatice, o sal─â de fitness ╚Öi terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sal─â de mese, o sal─â pentru micul dejun, o cafenea ╚Öi un bar. Locul de cazare ofer─â pentru mas─â pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune ╚Öi regim all inclusive. Un mic dejun continental, pranz ╚Öi o cin─â de la bufet sau ├á la carte sunt delicioase ╚Öi preg─âtite foarte diversificat. Pentru preferin╚Ťe speciale, hotelul are la dispozi╚Ťie ╚Öi feluri de mancare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispozi╚Ťie gust─âri. Locul de cazare ofer─â un sortiment de b─âuturi alcoolice ╚Öi nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Astir Palace, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate