Charter Rhodos - Hotel Astron

Amplasare

Acest hotel se afl─â la Rodos, la cca 5 minute de plaj─â.

Dot─âri

Hotelul ├«╚Öi ├«nt├ómpin─â clien╚Ťii cu ospitalitate ├«ntr-o unitate de 4 nivele cu un lift ╚Öi 43 de camere. Personalul prietenos de la recep╚Ťie v─â r─âspunde cu pl─âcere la orice ├«ntrebare. Clien╚Ťilor unit─â╚Ťii de cazare le stau la dispozi╚Ťie o camer─â de bagaje, un seif, un spa╚Ťiu cu televizor, room-service ╚Öi o zon─â pentru fum─âtori. ├Än spa╚Ťiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofer─â clien╚Ťilor acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o m├ón─â de ajutor la planificarea excursiilor. O gr─âdin─â ofer─â mai mult spa╚Ťiu pentru relaxare ╚Öi odihn─â ├«n aer liber. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu ├«l pot parca ├«n parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

├Än camere exist─â un aparat de aer condi╚Ťionat. Un balcon care invit─â la z─âbovit se g─âse╚Öte ├«n dot─ârile de baz─â ale majorit─â╚Ťii camerelor. Camerele au un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ├«ntr-un seif. Echiparea de baz─â cuprinde de asemenea ╚Öi un frigider. ├Än plus, exist─â un telefon, un televizor ╚Öi WiFi (gratuit). ├Än spa╚Ťiul de cazare clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie papuci de cas─â. ├Än baia dotat─â cu un du╚Ö ╚Öi o cad─â exist─â un usc─âtor de p─âr ╚Öi halate de baie. Articolele de cosmetic─â creeaz─â un confort deosebit ├«n b─âi.

Sport/divertisment

Clien╚Ťii pot profita de vremea bun─â pe teras─â. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

O cafenea st─â la dispozi╚Ťie. ├Än fiecare zi este servit un mic dejun hr─ânitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Astron Hotel, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate