Sejur Mexic - The Grand at Moon Palace Cancun, cu plecare din Bucuresti

Moon Palace The Grand Cancun All Inclusive se afl─â in ora╚Öul Canc├║n din regiunea Quintana Roo, la 25 km de centrul comercial La Isla, ╚Öi are piscin─â in aer liber, deschis─â pe tot parcursul anului. Complexul pune la dispozi╚Ťie un loc de joac─â pentru copii ╚Öi o zon─â de plaj─â privat─â, precum ╚Öi un restaurant unde oaspe╚Ťii pot lua masa. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de WiFi gratuit in intreaga proprietate, precum ╚Öi de parcare privat─â gratuit─â.

De asemenea, oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie sta╚Ťie de andocare pentru iPod ╚Öi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Anumite camere includ ╚Öi o zon─â de relaxare unde oaspe╚Ťii se pot destinde. In camere exist─â aparat de cafea. Toate camerele au baie privat─â, dotat─â cu o cad─â. Printre facilit─â╚Ťile suplimentare se num─âr─â halate de baie, papuci ╚Öi articole de toalet─â gratuite.

Proprietatea are recep╚Ťie cu program nonstop, salon de coafur─â ╚Öi magazin de suveniruri.

De asemenea, acest complex pune la dispozi╚Ťie facilit─â╚Ťi de sporturi acvatice, biciclete care pot fi utilizate gratuit ╚Öi serviciu de inchirieri auto. In imprejurimi pot fi practicate diverse activit─â╚Ťi, inclusiv golf ╚Öi ciclism. Moon Palace Grand se afl─â la 27 km de stadionul Beto Avila ╚Öi la 28 km de clubul de noapte Coco Bongo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Canc├║n, situat la 14 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre The Grand at Moon Palace Cancun, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate