• 5 nopti cu mic dejun la HOTEL INTERNATIONAL ATENE 4*standard sau similar, situat la km 0 al Atenei, langa Piata Omonia Sau, la alegere, 5 nopti la HOTEL MELIA ATHENS 4* LUX • Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti • BONUS! Tur panoramic al orasului Atena inclus, cu intrare optionala la Acropole • Ghid local vorbitor de limba romana si insotitor de grup roman pe toata durata programului • Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special suplimentar (10€/persoana) • Cina Festiva optionala cu muzica, dans si program artistic!

vezi mai multe

5 nopti cu mic dejun la HOTEL INTERNATIONAL ATENE 4* (in centrul Atenei) sau similar

Sau la alegere 5 nopti cu mic dejun la HOTEL MELIA ATHENS 4* LUX

Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti

Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)

Transferul apt-htl-apt

Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic

Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole – cu ghid local de limba romana

vezi mai multe

Cina Festiva de Revelion. Optiunea si achitarea cinei se face o data cu inscrierea la acest program. Pretul cinei este 120 € de persoana, inclusiv transferul de grup dus-intors la Ballroom

Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program

Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana, iar elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentelor doveditoare, achita 10 €/persoana.

Taxa locala de la 01.01.2018 (4 eur/zi/camera) se achita direct la receptia hotelului de catre participantii la program.

Bacsisul ce se practica in Grecia, pentru prestatorii serviciilor locale, ghizi si soferi si este de 10€/persoana, suma care se va achita la plecare insotitorului grupului.

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre ATENA - REVELION 2024 IN CAPITALA MASLINILOR - Plecare 29.12, Toate locatiile, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate