Sejur Costa Brava - Catalonia Atenas, cu plecare din Timisoara

Amplasare

Hotelul urban al categoriei de 4 stele este amplasat chiar ├«n centrul Barcelonei, la cam 2 km de plaj─â, cu diverse posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber ├«n zon─â.

Dot─âri

Cele 50 de camere single ╚Öi cele 151 de camere duble sunt ├«mp─âr╚Ťite pe 10 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbe╚Öte mai multe limbi de la recep╚Ťia nonstop din zona de primire v─â ajut─â cu pl─âcere ├«n orice situa╚Ťie. Servicii ca o camer─â de bagaje, un seif ╚Öi un schimb valutar contribuie la o ╚Öedere confortabil─â. ├Än zonele comune, clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o m├ón─â de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilit─â╚Ťi pentru persoanele ├«n scaun cu rotile. Copiii pot s─â se joace dup─â voia inimii pe locul de joac─â. Pentru parcarea ma╚Öinii, clien╚Ťilor le stau la dispozi╚Ťie un garaj ╚Öi o parcare. Printre serviciile oferite se num─âr─â un serviciu de ├«ngrijire a bebelu╚Öilor, asisten╚Ť─â medical─â, room-service, un serviciu de sp─âl─âtorie ╚Öi o sp─âl─âtorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clien╚Ťi. Pot fi ╚Ťinute prezent─âri, reuniuni sau conferin╚Ťe ├«n una dintre cele 2 s─âli de conferin╚Ť─â.

Locul de cazare

Un aparat de aer condi╚Ťionat ╚Öi un sistem de ├«nc─âlzire creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â ├«n camere. Contra cost poate fi pus la dispozi╚Ťie un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif ╚Öi un birou. Echiparea este completat─â de un telefon cu apelare direct─â, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV ╚Öi WiFi (gratuit). ├Än baia dotat─â cu un du╚Ö ╚Öi o cad─â exist─â un usc─âtor de p─âr. Mai stau la dispozi╚Ťie ╚Öi camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie f─âr─â bariere. Locul de cazare ofer─â camere de familie ╚Öi camere pentru fum─âtori.

Sport/divertisment

Piscina exterioar─â se potrive╚Öte perfect pentru odihn─â activ─â sau antrenament acvatic regulat. ╚śezlongurile ademenitoare ╚Öi umbrelele ce ofer─â ad─âpost a╚Öteapt─â pe teras─â. Cada cu hidromasaj din zona de sc─âldat promite relaxare profund─â. O sal─â de fitness ╚Öi aerobic fac parte din oferta de activit─â╚Ťi sportive ╚Öi pentru timpul liber a unit─â╚Ťii de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saun─â, baie de aburi, hamam, terapii prin masaj, hidroterapie ╚Öi solariu. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sal─â de mese, o cafenea ╚Öi un bar. Un bufet bogat la micul dejun garanteaz─â o zi bun─â de diminea╚Ť─â.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare