Charter Creta Heraklion - Atermono Boutique Resort & Spa, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Hotelul la plaj─â, ideal pentru turi╚Öti de la plaj─â, se afl─â la Platani├ís (Rethymno) chiar pe malul m─ârii, clien╚Ťii ajung in centrul localit─â╚Ťii dup─â aproximativ 4 km.

Dot─âri

Acest resort a fost construit de curand, in anul 2019. Personalul ce vorbe╚Öte mai multe limbi de la recep╚Ťia din zona de primire v─â ajut─â la check-in/check-out. O camer─â de bagaje ╚Öi un seif se num─âr─â printre facilit─â╚Ťile resortului. In zonele comune, clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o man─â de ajutor la planificarea excursiilor. Exist─â un lift ╚Öi facilit─â╚Ťi pentru persoanele in scaun cu rotile. Un ╚Öemineu creeaz─â atmosfer─â pl─âcut─â. De asemenea, exist─â o serie de magazine care invit─â la hoin─ârit ╚Öi la z─âbovit. Clien╚Ťii complexului sunt invita╚Ťi s─â se relaxeze in gr─âdin─â. Printre celelalte facilit─â╚Ťi ale locului de cazare se num─âr─â un spa╚Ťiu cu televizor ╚Öi o bibliotec─â. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea resortului. Printre alte servicii se g─âsesc servicii de bon─â, room-service, un serviciu de sp─âl─âtorie, un coafor, o sp─âl─âtorie de tip self-service, serviciile unui valet ╚Öi un medic de la hotel.

Locul de cazare

Aparatul de aer condi╚Ťionat ╚Öi sistemul de inc─âlzire creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â in camere. De pe balconul sau terasa privat─â a majorit─â╚Ťii camerelor clien╚Ťii pot s─â se relaxeze de minune ╚Öi s─â savureze vederea lateral─â spre mare. ╚śi vederea spre mare creeaz─â o ambian╚Ť─â pl─âcut─â in multe spa╚Ťii de cazare. Camerele au un pat ÔÇ×King sizeÔÇŁ sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar ╚Öi un birou. Pentru a inlesni aprovizionarea ocazional─â prin mijloace proprii, in spa╚Ťiile de cazare exist─â un frigider, un minifrigider ╚Öi un aparat pentru cafea/ceai. Clien╚Ťii au parte de mai mult confort ╚Öi datorit─â setului de c─âlcat. Echiparea este completat─â de un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio ╚Öi WiFi. In camer─â se g─âsesc ╚Öi papuci de cas─â. B─âile dispun de un du╚Ö, de o cad─â ╚Öi de o cad─â cu hidromasaj. Un usc─âtor de p─âr, o oglind─â de machiaj ╚Öi halate de baie stau la dispozi╚Ťie pentru folosin╚Ťa zilnic─â. Se ofer─â spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare ofer─â camere de nefum─âtori.

Sport/divertisment

Piscinele interioare ╚Öi exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante in ap─â ╚Öi odihn─â activ─â. B─âuturile r─âcoritoare de la barul piscinei/snack-bar ╚Öi relaxarea agreabil─â in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bun─â dispozi╚Ťie iubitorilor de ap─â. Clien╚Ťii i╚Öi pot savura concediul pe terasa insorit─â cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele. Resortul le propune pescuit celor care nu vor s─â renun╚Ťe la sport nici cand c─âl─âtoresc. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimb─âri cu scuterul acvatic, plimb─âri cu banana ╚Öi scufund─âri subacvatice, iar contra plat─â snorkelling. O sal─â de fitness ╚Öi yoga fac parte din oferta de activit─â╚Ťi sportive ╚Öi pentru timpul liber a complexului de vacan╚Ť─â. In resort se g─âse╚Öte o zon─â de relaxare cu un spa, o saun─â ╚Öi terapii prin masaj. Un club de noapte ofer─â distrac╚Ťie ╚Öi divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locul de cazare dispune de un bar. Clien╚Ťii vor g─âsi bucate delicioase in cele 2 restaurante de nefum─âtori cu aer condi╚Ťionat. Un bufet bogat la micul dejun, pranz ╚Öi cin─â sunt delicioase ╚Öi preg─âtite foarte diversificat.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Atermono Boutique Resort & Spa, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate